Lær dine børns computerspil at kende (For the danish libraries)

De virtuelle spilverdener kan være altopslugende, og når først børnene er draget på eventyr foran computeren eller spillekonsollen, kan det som voksen være svært at følge med på rejsen.

Samtalerne fyldes med begreber som TNT, PvP. Noob, Griefer med flere – det er et helt andet sprog og en meget fremmed verden. Et spilunivers det som voksen er svær at tage stilling til, hvis du ikke har mulighed for at spille med.

Spileksperten Thomas Berger tager dig med på en tur rundt i en række af de mest populære spil lige nu, og fortæller om spillenes baggrund, hvad de går ud på og hvad du som forældre, lærer eller pædagog skal være opmærksom på i de enkelte spil.

Foredraget byder også på en række råd, tips og metoder til at håndtere og eventuelt sætte grænser for børnenes tid i selskab med spil.

Om foredragsholderen:
Berger lille foto

 

 

 

 

Thomas Berger er journalist, og har gennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner. Han er redaktør på webmagasinerne Gameplay og SkalViLege.Nu og skriver fast til blandt andet Metroxpress og Computerworld.

Kontakt for info om pris og øvrige spørgsmål rettes til Thomas Berger på: tb@thomasberger.dk

This entry was posted in Denmark. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.