Computerspil kan forbedre dit liv (for the danish libraries)

Computerspil bliver oftest anset for underholdning og tidsfordriv. Noget, man “får tiden til at gå med”. Måske endda regulært tidsspilde. Men faktisk ligger der er masse visdom gemt i computerspillene og deres mekanik, som, hvis man bruger dem rigtigt, kan forbedre ens liv markant.

I dette foredrag viser spilekspert Christina Majcher os, hvordan computerspil kan gøre os bedre til tilværelsen, både på det praktiske og det åndelige plan. Intet mindre!

Foredraget er fyldt med eksempler, der er lige til at gå ud og bruge i din egen dagligdag (også i de sværere hjørner af tilværelsen) – for computerspil kan ikke bare gøre dig mere effektiv, bedre til at løse problemer og fiffig til at orientere dig i digitale 3D-verdener, men kan også give dig overraskende, inspirerende og brugbare svar på livets mere eksistentielle spørgsmål – såsom ”Hvad er meningen egentlig med det hele?”

Gør klar til at få vendt et par koncepter på hovedet – samtidig med, at du bliver introduceret til en en perlerække af spil fra 80’erne til nu, som du absolut bør kende.

Om foredragsholderen:
christina majcher kopi

Christina Majcher er kulturjournalist med en bachelor i litteraturvidenskab og har skrevet om computerspil, musik og kulturelle tendenser i mere end 13 år i en bred vifte af magasiner og aviser såsom Citadel, Berlingske, Weekendavisen, Jyllands-Posten og Gaffa. Se mere på chriszka.com og christinamajcher.dk.

 

Kontakt for info om pris og øvrige spørgsmål rettes til Christina Majcher på christina@majcher.dk

This entry was posted in Denmark. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.